Indien u een sleepboot, sleepvlet of opduwer heeft die aan de criteria van de VDMS voldoet, dan kunt u lid worden van Vereniging de Motorsleepboot.

Het lidmaatschap bij 1 boot kost 45,50 euro per jaar (55,50 euro voor 2 boten, 65,50 euro voor 3 boten). Uw aanmelding zal beoordeeld worden door de commissie Behoudszaken. Na acceptatie van uw boot wordt de contributie automatisch geïncasseerd. Zodra uw betaling binnen is, ontvangt u ons clubblad ‘de Beting’.

De VDMS heeft een speciale regeling voor junioren van 12 t/m 18 jaar. Junioren krijgen 50% korting op de contributie en hebben maximaal 1 boot. Klik hier om de junioren regeling te downloaden.

Als u zich opgeeft als lid van de VDMS, gaat u er mee akkoord dat:

  1. De jaarlijkse contributie middels een automatische incasso wordt geïncasseerd (Junioren kunnen de bankrekening van ouder(s) opgeven indien die akkoord zijn met de automatische incasso).
  2. Uw gegevens (inclusief foto’s) in het VDMS-systeem worden opgenomen (zie ook onze privacy policy).
  3. Een deel van uw gegevens beschikbaar komen via de website.
  4. Een deel van uw gegevens worden opgenomen in het RVEN-register.

U kunt zich met onderstaand formulier aanmelden. Vul de diverse velden in en klik vervolgens op de knop “Update dit record”. Bij de foto’s is het van belang recente foto’s te uploaden van zowel de voorzijde, achterzijde, zijaanzicht en voor zover mogelijk het onderwaterschip.