Beste leden van de VDMS,

In de afgelopen vergadering van (2/3-24) ben ik benoemd als algemeen bestuurslid. Ik zal me even voorstellen.

Mijn naam is Inger Brouwer-Zomers.  Sinds 2008 zijn mijn man Joop en ik lid van de vereniging. Ik kom oorspronkelijk uit Zweden. Naast de Friese vlag pronkt daarom ook de Zweedse vlag op onze sleepboot de “En Avant”, waar Joop de trotse eigenaar van is sinds 2007.

In het verleden heb ik met wijlen mijn echtgenoot een autoschadebedrijf gerund. In 2008 solliciteerde ik bij De Lastoorts, een technisch groothandel in machines en gereedschappen in Friesland, eigendom van Joop. Joop was weduwnaar, al bij de sollicitatie glipte Cupido mee, met het gevolg dat ik niet alleen de baan kreeg maar ook weer de liefde vond. Op de schoorsteen van de “En Avant” staan de letters AD, de eerste voorletters van onze partners, zo varen ze nog met ons mee.

Marcel van de Molen (zowel kennis als mijn huidige werkgever) vroeg mij of ik in het bestuur wilde komen. Na enig beraad met Joop ben ik hiermee akkoord gegaan. Het lijkt mij en leuke uitdaging en ik hoop een goede aanvulling te zijn voor de vereniging in de toekomst.

Met vriendelijke groeten,

Inger