Beste leden,

Inmiddels is alweer een week verstreken sinds de armada uit Genemuiden richting Zwartsluis koerste. Het blijft een prachtig gezicht, zoveel boten. Voor het bestuur en de vrijwilligers was het flink aanpoten deze dagen, maar als de reacties van de leden positief zijn, het weer goed meewerkt en alles gladjes verloopt, dan zijn het topdagen!

Complimenten aan de organisatie van Zwartsluis, maar zeker ook aan onze sponsoren. Sommige ondersteunen financieel, maar laten we ook niet vergeten de mensen die zich inzetten met materieel, zoals pontons, kranen, de Progress die stroom levert, leden met een motorschip vol met draaiende motoren, diverse proeven, de pannenkoekentocht, enzovoort.

Zoals altijd kijken we na elke sleepbootdagen weer na afloop wat beter kan, aandacht verdient of verbeterd kan worden. Eén van de zaken die nog niet zo bekend was: Elburg heeft een andere tijdzone. Gebleken is dat hun tijdzone 1,5 uur vroeger is. Zij kwamen daarom al om 08:30 uur aanvaren. Dit nemen wij mee voor de volgende editie!

Wil je nog nagenieten? Klik hier voor mooie foto’s en video’s van het evenement!

Groet het bestuur.